Eerdere producties

Rigor Mortis

Als meneer Tomb het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, blijven zijn zes kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op zo’n zeven miljoen pond en een kapitaal landhuis. Er is echter één “maar”! De schrijfster Ermyntrude Ashis is uitgenodigd om bij de opening van het testament aanwezig te zijn. De oude heer wil haar een legaat schenken, omdat haar damesromans de enige remedie waren tegen zijn slapeloosheid… Waaruit blijkt dat de overleden schavuit er rare gewoontes op nahield. Dat de appels niet ver van de boom vallen, blijkt ook hier weer, want de kinderen blijken het met de moraal niet zo nauw te nemen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en om hun doel te bereiken schrikken ze niet terug voor een moord meer of minder. Dat er, als het doek voor de laatste keer valt, nog twee personen overblijven is dan ook niet te verwonderen.

Sinterklaas

Al twee jaar werken De Kameraden en de Goedheiligman samen. Rond vijf december helpen De Kameraden een handje door hulp Sinterklazen en Pieten het land in te sturen voor een bezoekje aan alle brave kinderen in Den Haag en omgeving.

All Animals…

Het satirische verhaal gaat over een groep dieren die er genoeg van heeft om als slaven van de mensheid te moeten leven, en de macht in eigen handen neemt. Het loopt uiteindelijk heel anders dan de meeste dieren zich ervan voorgesteld hadden. Hun levens worden eerder erger dan beter.